Obedové menu na dnes

 

  ŠTVRTOK:    14. 03. 2019

     0,33 l               Polievka: Kelová1, chlieb1

     130/200/100 g         1.Brav. rezeň s orav. slaninkou v cestíčku1,3,7, popučené zemiaky, šalát  4,20

     130/200/100 g         2. Pikantné morčacie mäsíčko1,10, ryža, šalát                                                   4,20

     130/200 g                3.Pečená klobása, hrachová kaša1,7                                                                   4,20

    130/160 g                4.Maďarský guláš1, knedľa1,7                                                                             4,20

         350 g   5.Údená bravčová rolka, kapustové strapačky1(zem. halušky1, kapusta)   4,00 €

Certifikované ubytovanie
Sme aj na Facebooku
Staňte sa našim fanúšikom na FB, pozrite si najaktuálnejšie zábery z akcií, zapojte sa do súťaží....
Tešíme sa na Vás.

najdete-nas


tomenu
Vytlačiť stránku  Tlačiť Obedové menu v Reštaurácií Salaš Cabaj na tento týždeň:
 PONDELOK:  11. 03. 2019

     0,33 l               Polievka: Cesnačka1, opraž. chlieb1

     130/200 g                1. Bravčové mäso na smotane1,10, cestovina1,3                                                 4,20

     130/100/200 g         2. Kuracie medailóniky na grile, pikantná omáčka1,9, ryža                         4,20

     130/200 g                3. Baraní perkelt1, halušky1,3                                                                               4,20

     120/150/50 g           4.Vyprážaný syr1,3,7, hranolky, tatárska omáčka7                                         4,20

    350 g                  5.Furmanské halušky1,7 (zemiakové halušky1, syr7, smotana7, slaninka)              4,00

UTOROK:      12. 03. 2019 

     0,33 l               Polievka: Fazuľová sladká1,9, chlieb1

     130/200 g                1. Vypr. rezeň1,3,7, zemiakový šalát10                                                                 4,20

     180/100/160 g         2.Plnená paprika3, rajčinová omáčka1, knedľa1,7                                          4,20

     150/150 g                3.Restovaná kuracia pečeň1, lokša                                                                    4,20

     150/160 g                4.Segedínsky guláš1,7, knedľa1,7                                                                          4,20

    350 g                  5.Bačovské halušky1,7 (zem. halušky1, bryndza7, klob., mäso, syr7, slaninka)    4,00

STREDA:        13. 03. 2019 

     0,33 l               Polievka: Vývar s krupicovými haluškami1,3,9                                                       

     130/200/100 g         1. Vypr. kuracie prsia1,3,7, ryža, kompót                                                           4,20

    130/160 g                2. Divinové ragú1,9, knedľa1,7                                                                               4,20

     130/200/100 g         3. Plnené brav. karé1, sedliacke zemiaky, šalát                                               4,20

     200/130/100/20 g    4.Špagety s kuracím mäsom1,3,7, syrová omáčka1,7, syr7                              4,20

    350 g                  5.Sedliacke halušky1,7(zem. halušky1, smotana7, praž. slanin. s cibuľkou)            4,00

ŠTVRTOK:    14. 03. 2019

     0,33 l               Polievka: Kelová1, chlieb1

     130/200/100 g         1.Brav. rezeň s orav. slaninkou v cestíčku1,3,7, popučené zemiaky, šalát  4,20

     130/200/100 g         2. Pikantné morčacie mäsíčko1,10, ryža, šalát                                                   4,20

     130/200 g                3.Pečená klobása, hrachová kaša1,7                                                                   4,20

    130/160 g                4.Maďarský guláš1, knedľa1,7                                                                             4,20

    350 g                  5.Údená bravčová rolka, kapustové strapačky1(zem. halušky1, kapusta)      4,00 €

PIATOK:        15. 03. 2019

     0,33 l               Polievka: Zemiaková kyslá1,7, chlieb1

     130/100/160 g         1. Moravský vrabec1, kapusta1, knedľa1,7                                                         4,20

     150/200 g                2. Pstruh na grile1,4, marinované zemiaky8                                                      4,20

     250/100 g                3. Dukátové buchtičky1,7, vanilkový krém7, ovocie                                        4,20

     120/150/50 g           4.Vyprážaný oštiepok1,3,7, hranolky, tatárska omáčka7                               4,20

    350 g                  5.Bryndzové halušky1,7 (zemiakové halušky1, bryndza7, slaninka)                             4,00

SOBOTA: 16. 03. 2019

V sobotu denné obedové menu nevaríme

NEDEĽA: 17. 03. 2019

V nedeľu denné obedové menu nevaríme
 

menu-na-stiahnutie

tomenu
Rýchly kontakt

Reštaurácia a Penzión Salaš Cabaj • H+L LUŠŇÁK, spol. s r.o. Cabaj-Čápor • Telefón: +421 903 752 477 • Kontaktný email: info@salas-cabaj.sk

Partnerské linky

Partnerské weby:  pásové píly, garniže shop, kamenivodrevodomy,