Obedové menu na dnes

 PONDELOK:  18. 09. 2017 

     0,33 l               Polievka: Šošovicová s párkom1, chlieb1

     130/200/50 g        1. Kurací rezeň so šunkou v cestíčku1,3,7, zemiaková kaša7, uhorka          4,00

    130/100/160 g        2. Hovädzie kocky1, chrenová omáčka1,7, knedľa1,7                                       4,00

     130/200 g               3.Bratislavské bravč. pliecko1,7,9, cestovina1,3                                                4,00

     120/150/50 g          4.Vyprážaný syr1,3,7, hranolky, tatárska omáčka7                                        4,00

    350g                  5.Furmanské halušky1,7 (zemiakové halušky1, syr7, smotana7, slaninka)                4,00

Certifikované ubytovanie
Sme aj na Facebooku
Staňte sa našim fanúšikom na FB, pozrite si najaktuálnejšie zábery z akcií, zapojte sa do súťaží....
Tešíme sa na Vás.

najdete-nas


tomenu
Vytlačiť stránku  Tlačiť Obedové menu v Reštaurácií Salaš Cabaj na tento týždeň:
 PONDELOK:  18. 09. 2017 

     0,33 l               Polievka: Šošovicová s párkom1, chlieb1

     130/200/50 g        1. Kurací rezeň so šunkou v cestíčku1,3,7, zemiaková kaša7, uhorka          4,00

    130/100/160 g        2. Hovädzie kocky1, chrenová omáčka1,7, knedľa1,7                                       4,00

     130/200 g               3.Bratislavské bravč. pliecko1,7,9, cestovina1,3                                                4,00

     120/150/50 g          4.Vyprážaný syr1,3,7, hranolky, tatárska omáčka7                                        4,00

    350g                  5.Furmanské halušky1,7 (zemiakové halušky1, syr7, smotana7, slaninka)                4,00

UTOROK:       19. 09. 2017 

     0,33 l               Polievka: Špenátový krém1,3,7, opražený chlieb1

    140/100/200 g        1.Kuracie plátky, dubáková omáčka7, ryža                                                    4,00

    130/100/200 g        2.Diviak na šípkovej omáčke1,9, žemľová knedľa1,3,7                                    4,00

     150/150 g               3. Restovaná kuracia pečeň1, lokša1,3                                                                4,00

     150/160 g               4.Segedínsky guláš1,7, knedľa1,7                                                                          4,00

    350g                  5.Bačovské halušky1,7 (zem. halušky1, bryndza7, klob., mäso, syr7, slaninka)     4,00

STREDA:         20. 09. 2017 

     0,33 l               Polievka: Vývar, rezance, zelenina1,3,9                                                                    

    130/200/100 g        1. Černohorský bravč. rezeň1,3,7, popučené zemiaky, šalát                           4,00

    130/200/100 g        2. Hovädzí tokáň na víne1, cestovinová ryža, šalát                                         4,00

     300/100 g               3. Špenátové lazane s kuracím mäsom1,7, syrová omáčka7                           4,00

     120/150/50 g          4.Vyprážaný syr1,3,7, hranolky, tatárska omáčka7                                        4,00

    350g                  5.Sedliacke halušky1,7(zem. halušky1, smotana7, praž. slanin. s cibuľkou)             4,00

ŠTVRTOK:     21. 09. 2017

     0,33 l               Polievka: Rajčinová so syrom1,7

     130/200/100 g        1.Kurací Cordon bleu1,3,7, varené zemiaky, šalát                                           4,00

     130/100/200 g        2. Bravč. krkovička na panvici1, šampiňónová omáčka1, halušky1,3          4,00

     130/200/180 g        3. Bravč. perkelt1, zemiakový prívarok1,7, langoš1,7                                      4,00

    130/160 g               4.Maďarský guláš1, knedľa1,7                                                                             4,00

    350g                  5.Údená bravčová rolka, kapustové strapačky1(zem. halušky1, kapusta)      4,00 €

PIATOK:         22. 09. 2017 

     0,33 l               Polievka: Syrová1,7, chlieb1

     150/200/100 g        1. Vyprážaný pangast1,3,4,7, sedliacke zemiaky, šalát                                     4,00

     180/200/100 g        2.Pečené kura1, ryža, kompót                                                                             4,00

     300/100/100 g        3. Tvarohové guľky s broskyňovým prelivom1,3,7, ovocie                             4,00

     120/150/50 g          4.Vyprážaný syr1,3,7, hranolky, tatárska omáčka7                                        4,00

    350g                  5.Bryndzové halušky1,7 (zemiakové halušky1, bryndza7, slaninka)                              4,00

Dnes denné obedové menu nevaríme

SOBOTA: 23. 09. 2017

V sobotu denné obedové menu nevaríme

NEDEĽA: 24. 09. 2017
V nedeľu denné obedové menu nevaríme
 

menu-na-stiahnutie

tomenu
Rýchly kontakt

Reštaurácia a Penzión Salaš Cabaj • H+L LUŠŇÁK, spol. s r.o. Cabaj-Čápor • Telefón: +421 903 752 477 • Kontaktný email: info@salas-cabaj.sk

Partnerské linky

Partnerské weby:  pásové píly, garniže shop, kamenivodrevodomy,