Obedové menu na dnes

PONDELOK:  16. 04. 2018

     0,33 l               Polievka: Cesnakový krém1,7, opražený chlieb1

     130/200/50 g          1. Kuracia placka1,3, popučené zemiaky, uhorka                                            4,00

     130/200/50 g          2.Vihorlatský rezeň1,7,9, ryža, uhorka                                                               4,00

     150/100/160 g        3.Sekaná pečienka1,3,7, kôprová omáčka1,7, knedľa1,7                                   4,00

     120/150/50 g          4.Vyprážaný syr1,3,7, hranolky, tatárska omáčka7                                        4,00

    350g                  5.Furmanské halušky1,7 (zemiakové halušky1, syr7, smotana7, slaninka)                4,00

Certifikované ubytovanie
Sme aj na Facebooku
Staňte sa našim fanúšikom na FB, pozrite si najaktuálnejšie zábery z akcií, zapojte sa do súťaží....
Tešíme sa na Vás.

najdete-nas


tomenu
Vytlačiť stránku  Tlačiť Obedové menu v Reštaurácií Salaš Cabaj na tento týždeň:
 

PONDELOK:  16. 04. 2018

     0,33 l               Polievka: Cesnakový krém1,7, opražený chlieb1

     130/200/50 g          1. Kuracia placka1,3, popučené zemiaky, uhorka                                            4,00

     130/200/50 g          2.Vihorlatský rezeň1,7,9, ryža, uhorka                                                               4,00

     150/100/160 g        3.Sekaná pečienka1,3,7, kôprová omáčka1,7, knedľa1,7                                   4,00

     120/150/50 g          4.Vyprážaný syr1,3,7, hranolky, tatárska omáčka7                                        4,00

    350g                  5.Furmanské halušky1,7 (zemiakové halušky1, syr7, smotana7, slaninka)                4,00

UTOROK:       17. 04. 2018 

     0,33 l               Polievka: Frankfurtská s párkom, chlieb1

     130/200/100 g        1. Brav. rezeň s oravskou slaninou1,3,7, zemiaková kaša7, šalát                  4,00

    130/200/100 g        2. Kuracie prsia Royal1,7,8, ryža, šalát                                                               4,00

     130/200/50 g          3. Hovädzie dusené na šampiňónoch1, halušky1,3, uhorka                             4,00

     150/160 g               4.Segedínsky guláš1,7, knedľa1,7                                                                          4,00

    350g                  5.Bačovské halušky1,7 (zem. halušky1, bryndza7, klob., mäso, syr7, slaninka)     4,00

STREDA:         18. 04. 2018 

     0,33 l               Polievka: Vývar s rezancami a zeleninou1,3,9                                                         

     130/200/100 g        1. Kur. prsia pl. šunkou a nivou v cestíčku1,3,7, varené zemiaky, šalát       4,00

    130/100/160 g        2. Marinované morčacie stehno1, chrenová omáčka1,7, knedľa1,7               4,00

     400 g                      3. Šunková pizza1,7                                                                                                  4,00

     120/150/50 g          4.Vyprážaný syr1,3,7, hranolky, tatárska omáčka7                                        4,00

    350g                  5.Sedliacke halušky1,7(zem. halušky1, smotana7, praž. slanin. s cibuľkou)             4,00

ŠTVRTOK:     19. 04. 2018

     0,33 l               Polievka: Fazuľová sladká1,9, chlieb1

     130/200/100 g        1. Vypr. bravč. kapsa pl. syrom a klobásou1,3,7, sedliacke zemiaky, šalát 4,00

     130/200/100 g        2. Morčacie prsia na hrášku1,9, ryža, šalát                                                       4,00

     250/100 g               3. Zemiakové pirohy s údeným mäsom1, kyslá kapusta                                4,00

    130/160 g               4.Maďarský guláš1, knedľa1,7                                                                             4,00

    350g                  5.Údená bravčová rolka, kapustové strapačky1(zem. halušky1, kapusta)      4,00 €

PIATOK:        20. 04. 2018 

     0,33 l               Polievka: Syrová1,7, chlieb1

     130/50/200/100 g   1. Kurací steak, barbecue omáčka, kari ryža, šalát                                       4,00

     150/200/100 g        2.Vyprážaný pangast1,3,4,7, popučené zemiaky, šalát                                     4,00

     200/150/100 g        3. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom1,7, ovocie                               4,00

     120/150/50 g          4.Vyprážaný syr so šunkou1,3,7, hranolky, tatárska omáčka7                     4,00

    350g                  5.Bryndzové halušky1,7 (zemiakové halušky1, bryndza7, slaninka)                              4,00

SOBOTA: 21. 04. 2018

V sobotu denné obedové menu nevaríme

NEDEĽA: 22. 04. 2018
V nedeľu denné obedové menu nevaríme
 

menu-na-stiahnutie

tomenu
Rýchly kontakt

Reštaurácia a Penzión Salaš Cabaj • H+L LUŠŇÁK, spol. s r.o. Cabaj-Čápor • Telefón: +421 903 752 477 • Kontaktný email: info@salas-cabaj.sk

Partnerské linky

Partnerské weby:  pásové píly, garniže shop, kamenivodrevodomy,