Obedové menu na dnes

  PONDELOK:  20. 11. 2017 

     0,33 l               Polievka: Brokolicový krém1,7, opražený chlieb1

     130/200/20/50 g     1. Kuracie plátky, šunková omáčka1, ryža, syr7, uhorka                              4,00

    130/200/50 g          2.Hovädzie na Znojemský spôsob1, tarhoňa, uhorka                                    4,00

     350/50/20 g            3. Bravčové rizoto9, uhorka, syr                                                                         4,00

     120/150/50 g          4.Vyprážaný syr1,3,7, hranolky, tatárska omáčka7                                        4,00

    350g                  5.Furmanské halušky1,7 (zemiakové halušky1, syr7, smotana7, slaninka)                4,00

Certifikované ubytovanie
Sme aj na Facebooku
Staňte sa našim fanúšikom na FB, pozrite si najaktuálnejšie zábery z akcií, zapojte sa do súťaží....
Tešíme sa na Vás.

najdete-nas


tomenu
Vytlačiť stránku  Tlačiť Obedové menu v Reštaurácií Salaš Cabaj na tento týždeň:
   PONDELOK:  20. 11. 2017 

     0,33 l               Polievka: Brokolicový krém1,7, opražený chlieb1

     130/200/20/50 g     1. Kuracie plátky, šunková omáčka1, ryža, syr7, uhorka                              4,00

    130/200/50 g          2.Hovädzie na Znojemský spôsob1, tarhoňa, uhorka                                    4,00

     350/50/20 g            3. Bravčové rizoto9, uhorka, syr                                                                         4,00

     120/150/50 g          4.Vyprážaný syr1,3,7, hranolky, tatárska omáčka7                                        4,00

    350g                  5.Furmanské halušky1,7 (zemiakové halušky1, syr7, smotana7, slaninka)                4,00

UTOROK:       21. 11. 2017 

     0,33 l               Polievka: Hŕstková1,9, chlieb1

     130/200 g               1. Pikantné bravčové soté1, zemiaková placka1,3,7                                         4,00

    130/150/160 g        2.Marinované morčacie stehno1, chrenová omáčka1,7, knedľa1,7               4,00

     350/50 g                 3. Zapekané cestoviny s kuracím mäsom a šunkou1,7, uhorka                     4,00

     150/160 g               4.Segedínsky guláš1,7, knedľa1,7                                                                          4,00

    350g                  5.Bačovské halušky1,7 (zem. halušky1, bryndza7, klob., mäso, syr7, slaninka)     4,00

STREDA:         22. 11. 2017 

     0,33 l               Polievka: Vývar, rezance, zelenina1,3,9                                                                    

    130/200/100 g        1. Kurací Cordon bleu1,3,7, zemiaková kaša7, šalát                                         4,00

    130/100/200 g        2. Krkovička na panvici1, šampiňónová omáčka1,9, halušky1,3                    4,00

     400 g                      3. Šunková pizza1,7                                                                                                  4,00

     120/150/50 g          4.Vyprážaný syr1,3,7, hranolky, tatárska omáčka7                                        4,00

    350g                  5.Sedliacke halušky1,7(zem. halušky1, smotana7, praž. slanin. s cibuľkou)             4,00

ŠTVRTOK:     23. 11. 2017

     0,33 l               Polievka: Fazuľová sladká1,9, chlieb1

     130/200/100 g        1.Plnené kuracie prsia s brokolicou a syrom7, ryža, šalát                           4,00

     130/200/100 g        2. Bravčový špíz, sedliacke zemiaky, šalát                                                       4,00

     150/200/50 g          3. Vyprážaný karfiol1,3,7, varené zemiaky, tatárska omáčka7                     4,00

    130/160 g               4.Maďarský guláš1, knedľa1,7                                                                             4,00

    350g                  5.Údená bravčová rolka, kapustové strapačky1(zem. halušky1, kapusta)      4,00 €

PIATOK:         24. 11. 2017 

     0,33 l               Polievka: Gulášová1, chlieb1

     180/80/200/100 g   1. Kuracie stehno s plnkou1,3,7, ryža, kompót                                                   4,00

     150/200/20/20 g     2. Čevabčiči1,3, zemiaky, cibuľa, horčica                                                          4,00

     350/100 g               3. Dukátové buchtičky1,7, vanilkový krém7, ovocie                                        4,00

     120/150/50 g          4.Vyprážaný údený syr 1,3,7, hranolky, tatárska omáčka7                              4,00

    350g                  5.Bryndzové halušky1,7 (zemiakové halušky1, bryndza7, slaninka)                              4,00

SOBOTA: 25. 11. 2017

V sobotu denné obedové menu nevaríme

NEDEĽA: 26. 11. 2017
V nedeľu denné obedové menu nevaríme
 

menu-na-stiahnutie

tomenu
Rýchly kontakt

Reštaurácia a Penzión Salaš Cabaj • H+L LUŠŇÁK, spol. s r.o. Cabaj-Čápor • Telefón: +421 903 752 477 • Kontaktný email: info@salas-cabaj.sk

Partnerské linky

Partnerské weby:  pásové píly, garniže shop, kamenivodrevodomy,