Obedové menu na dnes

 PONDELOK:  19. 02. 2018

     0,33 l               Polievka: Rascová s vajcom1,3

     150/200/50 g          1. Mletý rezeň so syrom1,3,7, zemiaková kaša7, uhorka                                 4,00

     130/200/50 g          2.Hovädzie kocky na paprike1, tarhoňa, uhorka                                           4,00

     130/200 g               3.Baraní perkelt1, halušky1,3                                                                               4,00

     120/150/50 g          4.Vyprážaný syr1,3,7, hranolky, tatárska omáčka7                                        4,00

    350g                  5.Furmanské halušky1,7 (zemiakové halušky1, syr7, smotana7, slaninka)                4,00

Certifikované ubytovanie
Sme aj na Facebooku
Staňte sa našim fanúšikom na FB, pozrite si najaktuálnejšie zábery z akcií, zapojte sa do súťaží....
Tešíme sa na Vás.

najdete-nas


tomenu
Vytlačiť stránku  Tlačiť Obedové menu v Reštaurácií Salaš Cabaj na tento týždeň:
  
  PONDELOK:  19. 02. 2018

     0,33 l               Polievka: Rascová s vajcom1,3

     150/200/50 g          1. Mletý rezeň so syrom1,3,7, zemiaková kaša7, uhorka                                 4,00

     130/200/50 g          2.Hovädzie kocky na paprike1, tarhoňa, uhorka                                           4,00

     130/200 g               3.Baraní perkelt1, halušky1,3                                                                               4,00

     120/150/50 g          4.Vyprážaný syr1,3,7, hranolky, tatárska omáčka7                                        4,00

    350g                  5.Furmanské halušky1,7 (zemiakové halušky1, syr7, smotana7, slaninka)                4,00

UTOROK:       20. 02. 2018 

     0,33 l               Polievka: Generačná fazuľová1,7, chlieb1

     180/160 g               1. Plnená paprika1,3, knedľa1,7                                                                             4,00

    130/200 g               2. Kuracie soté ,,Lazník“7, ryža                                                                          4,00

     250/200 g               3.Koložvárska kapusta7, varené zemiaky                                                       4,00

     150/160 g               4.Segedínsky guláš1,7, knedľa1,7                                                                          4,00

    350g                  5.Bačovské halušky1,7 (zem. halušky1, bryndza7, klob., mäso, syr7, slaninka)     4,00

STREDA:         21. 02. 2018 

     0,33 l               Polievka: Gulášová1, chlieb1                                                                                      

     130/200/100 g        1. Bravčový Cordon bleu1,3,7, varené zemiaky, šalát                                      4,00

    130/200/100 g        2. Kurací špíz1,9, ryža, šalát                                                                                  4,00

     200/150/20 g          3. Bolonské špagety1, syr7                                                                                     4,00

     120/150/50 g          4.Vyprážaný syr1,3,7, hranolky, tatárska omáčka7                                        4,00

    350g                  5.Sedliacke halušky1,7(zem. halušky1, smotana7, praž. slanin. s cibuľkou)             4,00

ŠTVRTOK:     22. 02. 2018

     0,33 l               Polievka: Fazuľová zo strukov na kyslo1,7, chlieb1

     130/200/100 g        1. Kuracie prsia pl. šunkou, nivou v cestíčku1,3,7, popuč. zemiaky, šalát   4,00

     130/160 g               2. Hamburské bravčové stehno1,7,9,10, knedľa1,7                                              4,00

     130/200 g               3. Pečená klobása, fazuľový prívarok1,7, chlieb1                                             4,00

    130/160 g               4.Maďarský guláš1, knedľa1,7                                                                             4,00

    350g                  5.Údená bravčová rolka, kapustové strapačky1(zem. halušky1, kapusta)      4,00 €

PIATOK:        23. 02. 2018 

     0,33 l               Polievka: Sedliacka s rezancami1,3,9

     130/200/100 g        1. Kuracie stehno s plnkou1,3,7, ryža, kompót                                                   4,00

     140/200 g               2.Pstruh na grile4, marinované zemiaky8                                                        4,00

     300/100 g               3. Parené buchty s makom1,7, ovocie                                                                  4,00

     120/150/50 g          4.Vyprážaný oštiepok1,3,7, hranolky, tatárska omáčka7                               4,00

    350g                  5.Bryndzové halušky1,7 (zemiakové halušky1, bryndza7, slaninka)                              4,00

SOBOTA: 24. 02. 2018

V sobotu denné obedové menu nevaríme

NEDEĽA: 25. 02. 2018
V nedeľu denné obedové menu nevaríme
 

menu-na-stiahnutie

tomenu
Rýchly kontakt

Reštaurácia a Penzión Salaš Cabaj • H+L LUŠŇÁK, spol. s r.o. Cabaj-Čápor • Telefón: +421 903 752 477 • Kontaktný email: info@salas-cabaj.sk

Partnerské linky

Partnerské weby:  pásové píly, garniže shop, kamenivodrevodomy,