Obedové menu na dnes

 ŠTVRTOK:     16. 01. 2020

     0,33 l               Polievka: Hovädzí vývar s rezancami, koreňová zelenina (1,3,9)

     130/200/100 g         1. Kur. prsia zapek. s brokolicou, var. zem. s vňatkou, syr. omáčka (1,7)  4,80

     130/200 g                2. Hovädzí Tokáň na víne, cestovina (1)                                                             4,80

     200/50/50 g             3.Pečené bravčové rebrá, kyslá obloha, chlieb (1)                                           4,80

     350 g                      4.Halušky podľa výberu (1,7)                                                                                4,40 €

Certifikované ubytovanie
Sme aj na Facebooku
Staňte sa našim fanúšikom na FB, pozrite si najaktuálnejšie zábery z akcií, zapojte sa do súťaží....
Tešíme sa na Vás.

najdete-nas


tomenu
Vytlačiť stránku  Tlačiť Obedové menu v Reštaurácií Salaš Cabaj na tento týždeň:

 PONDELOK:  13. 01. 2020

     0,33 l Polievka: Špenátový krém, opražené krutóny (1)

     130/200/100 g 1.Kuracie prsia v pivovom cestíčku, ryža, šalát (1,3,7)   4,80

     130/200 g 2.Bravčové stehno na smotane, halušky (1,3,7)   4,80

     200/100/130 g 3.Penne so syrovou omáčkou a gril. kuracím mäsom (1)   4,80

     350 g 4.Halušky podľa výberu (1,7)   4,40

UTOROK:       14. 01. 2020 

     0,33 l Polievka: Boršč, chlieb (1,9)

     130/200/100 g 1. Bravčový Cordon bleu, zemiaková kaša, šalát  (1,3,7)   4,80

    130/200/100 g 2.Hovädzia roštenka na hubách, ryža, šalát (1)   4,80

     130/200/50 g 3.Kuracie grilované kúsky na zeleninovom šaláte, toast (1)   4,80

     350 g 4.Halušky podľa výberu (1,7)   4,40 €

STREDA:        15. 01. 2020

     0,33 l Polievka: Cícerová s údeným, chlieb (1)

     130/160 g 1. Sviečková na smotane, knedľa (1,3,7,9)   4,80

     130/200/100 g 2. Mletý rezeň so syrom, sedliacke zemiaky, šalát (1,3,7)   4,80

     250 g 3.Rizoto so zeleninou a syrom (7,9)   4,80

     350 g 4.Halušky podľa výberu (1,7)   4,40

ŠTVRTOK:     16. 01. 2020

     0,33 l Polievka: Hovädzí vývar s rezancami, koreňová zelenina (1,3,9)

     130/200/100 g 1. Kur. prsia zapek. s brokolicou, var. zem. s vňatkou, syr. omáčka (1,7)  4,80

     130/200 g 2. Hovädzí Tokáň na víne, cestovina (1)   4,80

     200/50/50 g 3.Pečené bravčové rebrá, kyslá obloha, chlieb (1)   4,80

     350 g 4.Halušky podľa výberu (1,7)   4,40 €

PIATOK:         17. 01. 2020 

     0,33 l Polievka: Fazuľová kyslá s klobásou, chlieb (1,7)

     130/200/100 g 1. Pečené kurča, ryža, kompót (1)   4,80

     130/100/160 g 2.Plnená paprika, rajčinová omáčka, knedľa (1,3,7)   4,80

     120/150/50 g 3. Vyprážaný syr, hranolky, tatárska omáčka(1,3,7)   4,80

     350 g 4.Halušky podľa výberu (1,7)   4,40

SOBOTA: 18. 01. 2020

V sobotu denné obedové menu nevaríme

NEDEĽA: 19. 01. 2020

V nedeľu denné obedové menu nevaríme
 

menu-na-stiahnutie

tomenu
Rýchly kontakt

Reštaurácia a Penzión Salaš Cabaj • H+L LUŠŇÁK, spol. s r.o. Cabaj-Čápor • Telefón: +421 903 752 477 • Kontaktný email: info@salas-cabaj.sk

Partnerské linky

Partnerské weby:  pásové píly, garniže shop, kamenivodrevodomy,