Obedové menu na dnes

UTOROK: 14. 07. 2020 

0,33 l Polievka: Hrachová s údeninou, chlieb (1)

130/200/100 g 1. Černohorský bravč. rezeň, popuč. zemiaky, šalát (1,3,7) 4,80

130/200/50 g 2.Kurací perkelt, cestovina, uhorka (1) 4,80

350 g 3. Halušky podľa výberu(1,7) 4,40 €

Certifikované ubytovanie
Sme aj na Facebooku
Staňte sa našim fanúšikom na FB, pozrite si najaktuálnejšie zábery z akcií, zapojte sa do súťaží....
Tešíme sa na Vás.

najdete-nas


tomenu

Kraľovskú hostinu pre ozajstných gurmánov a milovníkov dobrého jedla zabezpečíte i vďaka nášmu pečenému prasiatku. Doprajte si spolu s priateľmi, kolegami, či rodinou mladé, dochrumkava upečené bravčové mäsko.


PEČENÉ PRASIATKO iste poteší oko i žalúdok každého labužníka.
Pečené prasiatko je krehké, chudé a ľahko stráviteľné.
Pečené prasiatko je spoľahlivým lákadlom a pre hostí nezabudnuteľným zážitkom.

Dochrumkava upečené prasiatko Vám pripravíme v našej peci v reštaurácií Salaš Cabaj ( len päť kilometrov od Nitry ). Pečené prasiatko i oblohu upravíme a naaranžujeme presne podľa Vášho želania.

jahnacina-plnena-a-oblozena-slaninkou

Pre menšie skupiny hodujúcich, prípadne pre milovníkov iného druhu mäska odporúčame naše ďalšie špeciality - pečené plnené jahniatka, morky, husi, kačice, ryby... všetko pečené tradičným spôsobom.

 

Zaujala Vás naša ponuka? Viac informácií o tom, ako pečené prasiatko pripravujeme, aké prílohy k prasiatku dodávame a ako postupovať pri objednávke nájdete  na našom webe PEČENÉ PRASIATKO . EU

 

Vaše objednávky vybavíme a prípadné otázky radi zodpovieme na tel. čísle 0903 752 477. Môžete nás kontaktovať i mailom na info@salas-cabaj.sk.

Galéria
tomenu
Rýchly kontakt

Reštaurácia a Penzión Salaš Cabaj • H+L LUŠŇÁK, spol. s r.o. Cabaj-Čápor • Telefón: +421 903 752 477 • Kontaktný email: info@salas-cabaj.sk

Partnerské linky

Partnerské weby:  pásové píly, garniže shop, kamenivodrevodomy,