Obedové menu na dnes

  PONDELOK:  20. 11. 2017 

     0,33 l               Polievka: Brokolicový krém1,7, opražený chlieb1

     130/200/20/50 g     1. Kuracie plátky, šunková omáčka1, ryža, syr7, uhorka                              4,00

    130/200/50 g          2.Hovädzie na Znojemský spôsob1, tarhoňa, uhorka                                    4,00

     350/50/20 g            3. Bravčové rizoto9, uhorka, syr                                                                         4,00

     120/150/50 g          4.Vyprážaný syr1,3,7, hranolky, tatárska omáčka7                                        4,00

    350g                  5.Furmanské halušky1,7 (zemiakové halušky1, syr7, smotana7, slaninka)                4,00

Certifikované ubytovanie
Sme aj na Facebooku
Staňte sa našim fanúšikom na FB, pozrite si najaktuálnejšie zábery z akcií, zapojte sa do súťaží....
Tešíme sa na Vás.

najdete-nas


tomenu

Kraľovskú hostinu pre ozajstných gurmánov a milovníkov dobrého jedla zabezpečíte i vďaka nášmu pečenému prasiatku. Doprajte si spolu s priateľmi, kolegami, či rodinou mladé, dochrumkava upečené bravčové mäsko.


PEČENÉ PRASIATKO iste poteší oko i žalúdok každého labužníka.
Pečené prasiatko je krehké, chudé a ľahko stráviteľné.
Pečené prasiatko je spoľahlivým lákadlom a pre hostí nezabudnuteľným zážitkom.

Dochrumkava upečené prasiatko Vám pripravíme v našej peci v reštaurácií Salaš Cabaj ( len päť kilometrov od Nitry ). Pečené prasiatko i oblohu upravíme a naaranžujeme presne podľa Vášho želania a Vašej predstavy a v prípade záujmu i privezieme priamo na vašu oslavu alebo párty. Cena dopravy za 1 km : 0,50 €.

jahnacina-plnena-a-oblozena-slaninkou

Pre menšie skupiny hodujúcich, prípadne pre milovníkov iného druhu mäska odporúčame naše ďalšie špeciality - pečené plnené jahniatka, morky, husi, kačice, ryby... všetko pečené tradičným spôsobom.

 

Zaujala Vás naša ponuka? Viac informácií o tom, ako pečené prasiatko pripravujeme, aké prílohy k prasiatku dodávame a ako postupovať pri objednávke nájdete  na našom webe PEČENÉ PRASIATKO . EU

 

Vaše objednávky vybavíme a prípadné otázky radi zodpovieme na tel. čísle 0903 752 477. Môžete nás kontaktovať i mailom na info@salas-cabaj.sk.

Galéria
tomenu
Rýchly kontakt

Reštaurácia a Penzión Salaš Cabaj • H+L LUŠŇÁK, spol. s r.o. Cabaj-Čápor • Telefón: +421 903 752 477 • Kontaktný email: info@salas-cabaj.sk

Partnerské linky

Partnerské weby:  pásové píly, garniže shop, kamenivodrevodomy,