Obedové menu na dnes

  PONDELOK:  20. 11. 2017 

     0,33 l               Polievka: Brokolicový krém1,7, opražený chlieb1

     130/200/20/50 g     1. Kuracie plátky, šunková omáčka1, ryža, syr7, uhorka                              4,00

    130/200/50 g          2.Hovädzie na Znojemský spôsob1, tarhoňa, uhorka                                    4,00

     350/50/20 g            3. Bravčové rizoto9, uhorka, syr                                                                         4,00

     120/150/50 g          4.Vyprážaný syr1,3,7, hranolky, tatárska omáčka7                                        4,00

    350g                  5.Furmanské halušky1,7 (zemiakové halušky1, syr7, smotana7, slaninka)                4,00

Certifikované ubytovanie
Sme aj na Facebooku
Staňte sa našim fanúšikom na FB, pozrite si najaktuálnejšie zábery z akcií, zapojte sa do súťaží....
Tešíme sa na Vás.

najdete-nas


tomenu

Plánujete rodinnú oslavu, párty, či firemný večierok? Doprajte si spolu s priateľmi, kolegami, či rodinou mladé, dochrumkava upečené špeciality z našej reštaurácie.
Pečené prasiatko, kačice, husi, morky, jahňatá, baranov, divačie stehno,... a iné dobroty Vám u nás pripravíme tradičným spôsobom.
Pečené prasiatko, aj ostatné lahôdky Vám naaranžujeme presne podľa Vašich predstáv a v prípade záujmu privezieme priamo va Vašu akciu.

Vaše objednávky vybavíme a otázky zodpovieme na tel. 0903 752 477.
Môžete nás kontaktovať i mailom na info@salas-cabaj.sk.
 
Podrobné informácie o príprave, surovinách používaných pri pečení, cenníky, odporúčania, nájdete aj na našom špecializovanom  webe
Galéria
tomenu
Rýchly kontakt

Reštaurácia a Penzión Salaš Cabaj • H+L LUŠŇÁK, spol. s r.o. Cabaj-Čápor • Telefón: +421 903 752 477 • Kontaktný email: info@salas-cabaj.sk

Partnerské linky

Partnerské weby:  pásové píly, garniže shop, kamenivodrevodomy,