Obedové menu na dnes

 ŠTVRTOK:     16. 01. 2020

     0,33 l               Polievka: Hovädzí vývar s rezancami, koreňová zelenina (1,3,9)

     130/200/100 g         1. Kur. prsia zapek. s brokolicou, var. zem. s vňatkou, syr. omáčka (1,7)  4,80

     130/200 g                2. Hovädzí Tokáň na víne, cestovina (1)                                                             4,80

     200/50/50 g             3.Pečené bravčové rebrá, kyslá obloha, chlieb (1)                                           4,80

     350 g                      4.Halušky podľa výberu (1,7)                                                                                4,40 €

Certifikované ubytovanie
Sme aj na Facebooku
Staňte sa našim fanúšikom na FB, pozrite si najaktuálnejšie zábery z akcií, zapojte sa do súťaží....
Tešíme sa na Vás.

najdete-nas


tomenu

Plánujete rodinnú oslavu, párty, či firemný večierok? Doprajte si spolu s priateľmi, kolegami, či rodinou mladé, dochrumkava upečené špeciality z našej reštaurácie.
Pečené prasiatko, kačice, husi, morky, jahňatá, baranov, divačie stehno,... a iné dobroty Vám u nás pripravíme tradičným spôsobom.
Pečené prasiatko, aj ostatné lahôdky Vám naaranžujeme presne podľa Vašich predstáv a v prípade záujmu privezieme priamo va Vašu akciu.

Vaše objednávky vybavíme a otázky zodpovieme na tel. 0903 752 477.
Môžete nás kontaktovať i mailom na info@salas-cabaj.sk.
 
Podrobné informácie o príprave, surovinách používaných pri pečení, cenníky, odporúčania, nájdete aj na našom špecializovanom  webe
Galéria
tomenu
Rýchly kontakt

Reštaurácia a Penzión Salaš Cabaj • H+L LUŠŇÁK, spol. s r.o. Cabaj-Čápor • Telefón: +421 903 752 477 • Kontaktný email: info@salas-cabaj.sk

Partnerské linky

Partnerské weby:  pásové píly, garniže shop, kamenivodrevodomy,