Obedové menu na dnes

    STREDA:        11. 07. 2018 

     0,33 l               Polievka: Boršč1,9, chlieb1                                                                                           

     150/200/100 g        1. Vypr. kuracie stehno1,3,7, popučené zemiaky, šalát                                    4,00

    130/200/100 g        2. Pikantné morčacie mäsíčko1,10, ryža, šalát                                                  4,00

     260/100 g               3.Bolonské lazane1,7, rajčinová omáčka1                                                         4,00

     120/150/50 g          4.Vyprážaný syr1,3,7, hranolky, tatárska omáčka7                                        4,00

    350 g                  5.Sedliacke halušky1,7(zem. halušky1, smotana7, praž. slanin. s cibuľkou)             4,00

Certifikované ubytovanie
Sme aj na Facebooku
Staňte sa našim fanúšikom na FB, pozrite si najaktuálnejšie zábery z akcií, zapojte sa do súťaží....
Tešíme sa na Vás.

najdete-nas


tomenu


Objednávku na upečenie prasiatka nám prosím zadajte minimálne 7 dní vopred !

PEČENÉ PRASIATKO - CENNÍK :

Vaha prasiatka:
udáva sa váha
v SUROVOM, OČISTENOM STAVE:
 
Cena za
1 kg:
 
Príklad nacenenia:
Prasiatko 15 - 22 kg
 
9,- €/kg  15 kg x 9 = 135,00 €

 

V prípade, ak si prinesiete vlastné prasiatko, cena za jeho upečenie je  cca 60 € ( v závislosti od hmotnosti prasiatka )

Prílohy:

  • 1 porcia pečených zemiakov /200g/  :  1,50 €
  • 1 veľký chlieb: 4,00 €  (pre 10 osôb)

Doplnky:

  • veľká drevená doska : 50 € ( Pečené prasiatko  podávame naaranžované na veľkej drevenej doske. Zálohu 50 € účujeme v prípade, ak sa akcia koná mimo nášho zariadenia a dosku si zákazník  berie zo sebou )



tomenu
Rýchly kontakt

Reštaurácia a Penzión Salaš Cabaj • H+L LUŠŇÁK, spol. s r.o. Cabaj-Čápor • Telefón: +421 903 752 477 • Kontaktný email: info@salas-cabaj.sk

Partnerské linky

Partnerské weby:  pásové píly, garniže shop, kamenivodrevodomy,