Obedové menu na dnes

 ŠTVRTOK:     16. 01. 2020

     0,33 l               Polievka: Hovädzí vývar s rezancami, koreňová zelenina (1,3,9)

     130/200/100 g         1. Kur. prsia zapek. s brokolicou, var. zem. s vňatkou, syr. omáčka (1,7)  4,80

     130/200 g                2. Hovädzí Tokáň na víne, cestovina (1)                                                             4,80

     200/50/50 g             3.Pečené bravčové rebrá, kyslá obloha, chlieb (1)                                           4,80

     350 g                      4.Halušky podľa výberu (1,7)                                                                                4,40 €

Certifikované ubytovanie
Sme aj na Facebooku
Staňte sa našim fanúšikom na FB, pozrite si najaktuálnejšie zábery z akcií, zapojte sa do súťaží....
Tešíme sa na Vás.

najdete-nas


tomenu


Objednávku na upečenie prasiatka nám prosím zadajte minimálne 7 dní vopred !

PEČENÉ PRASIATKO - CENNÍK :

Vaha prasiatka:
udáva sa váha
v SUROVOM, OČISTENOM STAVE:
 
Cena za
1 kg:
 
Príklad nacenenia:
Prasiatko 15 - 22 kg
 
11,- €/kg  15 kg x 1 = 165,00 €

 

V prípade, ak si prinesiete vlastné prasiatko, cena za jeho upečenie je od 70 € ( v závislosti od hmotnosti prasiatka )

Prílohy za príplatok:

  • 1 porcia pečených zemiakov /200g/  :  1,70 €
  • 1 veľký chlieb: 4,00 €  (pre 10 osôb)

Doplnky:

  • pekáč na prepravu : 100 € ( Pečené prasiatko  podávame naaranžované v pekáči. Zálohu 100 € účtujeme v prípade, ak sa akcia koná mimo nášho zariadenia a pekáč si zákazník  berie zo sebou )



tomenu
Rýchly kontakt

Reštaurácia a Penzión Salaš Cabaj • H+L LUŠŇÁK, spol. s r.o. Cabaj-Čápor • Telefón: +421 903 752 477 • Kontaktný email: info@salas-cabaj.sk

Partnerské linky

Partnerské weby:  pásové píly, garniže shop, kamenivodrevodomy,