Obedové menu na dnes

  ŠTVRTOK:     12. 12. 2019

     0,33 l               Polievka: Kapustnica s údenou klobásou a kolenom, chlieb (1)

     130/200/50 g           1. Šťavnatý bravč. rezeň, popuč. zemiaky s cibuľkou, uhorka (1,3,7,10)      4,80

     130/200/50 g           2. Bravč. pečeň na cibuľke, ryža, uhorka (1)                                                     4,80

     130/200 g                3.Zeleninový rezeň, varené zemiaky s maslom a vňatkou (1,3,7,9)                4,80

     130/160 g                4.Maďarský guláš, parená knedľa (1,3,7)                                                                              4,80

     350 g                      5.Kapustové strapačky, údená krkovička (1)                                                   4,40 €

Certifikované ubytovanie
Sme aj na Facebooku
Staňte sa našim fanúšikom na FB, pozrite si najaktuálnejšie zábery z akcií, zapojte sa do súťaží....
Tešíme sa na Vás.

najdete-nas


tomenu


Objednávku na upečenie prasiatka nám prosím zadajte minimálne 7 dní vopred !

PEČENÉ PRASIATKO - CENNÍK :

Vaha prasiatka:
udáva sa váha
v SUROVOM, OČISTENOM STAVE:
 
Cena za
1 kg:
 
Príklad nacenenia:
Prasiatko 15 - 22 kg
 
10,- €/kg  15 kg x 10 = 150,00 €

 

V prípade, ak si prinesiete vlastné prasiatko, cena za jeho upečenie je od 70 € ( v závislosti od hmotnosti prasiatka )

Prílohy za príplatok:

  • 1 porcia pečených zemiakov /200g/  :  1,70 €
  • 1 veľký chlieb: 4,00 €  (pre 10 osôb)

Doplnky:

  • pekáč na prepravu : 100 € ( Pečené prasiatko  podávame naaranžované v pekáči. Zálohu 100 € účtujeme v prípade, ak sa akcia koná mimo nášho zariadenia a pekáč si zákazník  berie zo sebou )



tomenu
Rýchly kontakt

Reštaurácia a Penzión Salaš Cabaj • H+L LUŠŇÁK, spol. s r.o. Cabaj-Čápor • Telefón: +421 903 752 477 • Kontaktný email: info@salas-cabaj.sk

Partnerské linky

Partnerské weby:  pásové píly, garniže shop, kamenivodrevodomy,