Obedové menu na dnes

  PONDELOK:  20. 11. 2017 

     0,33 l               Polievka: Brokolicový krém1,7, opražený chlieb1

     130/200/20/50 g     1. Kuracie plátky, šunková omáčka1, ryža, syr7, uhorka                              4,00

    130/200/50 g          2.Hovädzie na Znojemský spôsob1, tarhoňa, uhorka                                    4,00

     350/50/20 g            3. Bravčové rizoto9, uhorka, syr                                                                         4,00

     120/150/50 g          4.Vyprážaný syr1,3,7, hranolky, tatárska omáčka7                                        4,00

    350g                  5.Furmanské halušky1,7 (zemiakové halušky1, syr7, smotana7, slaninka)                4,00

Certifikované ubytovanie
Sme aj na Facebooku
Staňte sa našim fanúšikom na FB, pozrite si najaktuálnejšie zábery z akcií, zapojte sa do súťaží....
Tešíme sa na Vás.

najdete-nas


tomenu

Ponúkame Vám špeciality slovenskej kuchyne- okrem iného i vynikajúce bryndzové halušky, pirohy,  bohatý výber mäsitých, bezmäsitých i múčnych jedál.
Pozývame Vás ochutnať tradičné slovenské špeciality a divinu, pripravované z kvalitných surovín podľa receptúr našich starých mám...

 

jedalny-listok
napojovy-listok
alergeny

Obedové menu na tento týťdeň nájdete TU.

tomenu
Rýchly kontakt

Reštaurácia a Penzión Salaš Cabaj • H+L LUŠŇÁK, spol. s r.o. Cabaj-Čápor • Telefón: +421 903 752 477 • Kontaktný email: info@salas-cabaj.sk

Partnerské linky

Partnerské weby:  pásové píly, garniže shop, kamenivodrevodomy,