Obedové menu na dnes

   ŠTVRTOK:     10. 10. 2019

     0,33 l               Polievka: Hydinový vývar s rezancami a zeleninou (1,3,9)

     130/200/100 g         1. Bravčová roláda s oravskou slaninkou, popuč. zemiaky, šalát (1)           4,60

     130/200/100 g         2. Kuraco-šampiňónový špíz v cestíčku, ryža, šalát (1,3,7)                              4,60

     130/200 g                3.Pečená sekaná s vajcom, zemiaková kaša (1,3,7)                                           4,60

    120/150/50 g           4.Vypr. syr so šunkou, americké zemiaky, tatárska omáčka (1,3,7)             4,60

     350 g                  5.Bryndzové halušky (zem. halušky, bryndza, slaninka)(1,7)                                         4,20

Certifikované ubytovanie
Sme aj na Facebooku
Staňte sa našim fanúšikom na FB, pozrite si najaktuálnejšie zábery z akcií, zapojte sa do súťaží....
Tešíme sa na Vás.

najdete-nas


tomenu

Ponúkame Vám špeciality slovenskej kuchyne- okrem iného i vynikajúce bryndzové halušky, pirohy,  bohatý výber mäsitých, bezmäsitých i múčnych jedál.
Pozývame Vás ochutnať tradičné slovenské špeciality a divinu, pripravované z kvalitných surovín podľa receptúr našich starých mám...

 

jedalny-listok
napojovy-listok
alergeny

Obedové menu na tento týťdeň nájdete TU.

tomenu
Rýchly kontakt

Reštaurácia a Penzión Salaš Cabaj • H+L LUŠŇÁK, spol. s r.o. Cabaj-Čápor • Telefón: +421 903 752 477 • Kontaktný email: info@salas-cabaj.sk

Partnerské linky

Partnerské weby:  pásové píly, garniže shop, kamenivodrevodomy,